Печат |  Затвори прозореца

Детска Градина "Малина"

Адрес
к-с "Граф Игнатиев" No 46, 8600 Ямбол, Ямбол
Телефон
+359 (0)46 66-94-73
Вид
Държавна
ЦДГ "Малина" е целодневна детска градина с общинско финансиране.
Печат |  Затвори прозореца