Всички детски градини


Детски градини.com
(more info)
Детски градини.com :)

Частна детска ясла "Бухалчета"

Адрес
ЖК Младост 4 бл. 460А, София
Телефон
+359 899 441 313; +359 878 270 832.
Уеб сайт
Вид
Частна
Ясла
  • Налична група/и за ясла
Намираме се на тихо и комуникативно място – в близост до Бизнес парк София
Детска ясла Бухалчета – Младост, Бизнес парк – София се намира на тихо и спокойно място, където децата могат да играят безопасно на чист въздух. Същевременно комуникативното ни местоположение е възможно най-удобно за нашите клиенти.
Отглеждаме децата в малка група, в среда, близка до семейната
Основната цел на бутикова Детска ясла Бухалчета – Младост, Бизнес парк – София е да предложи на своите малки посетители среда, която да е максимално близка до семейната. Мисията ни е да отглеждаме вашите деца в малка група. Предимството на работата с малък брой деца е възможността хората, които се грижат за тях да им отделят по-голямо внимание, съобразявайки се с личните особености и характера на всяко дете, с неговите заложби, интереси и нужди без това да пречи на останалите. От друга страна вярваме, че това е и по-хигиеничният начин за отглеждане на малки деца, тъй като контактът с прекалено много деца предразполага към често боледуване и понижава имунитета им.
Подкрепяме децата в развитието на социалните им умения
В същото време, за разлика от отглеждането у дома, комуникацията с връстници има важна роля за развитието и социализацията на всяко дете. Сред предимствата на отглеждането в ясла са и придобиването на увереност и умения за самостоятелност.
Осигуряваме видеонаблюдение за по-голяма сигурност на Вашите деца
В детска ясла Бухалчета – Младост, Бизнес парк – София държим на взаимното доверие и разбираме колко важно е да се чувствате спокойни за Вашето дете. Ето защо ние Ви предлагаме възможността да наглеждате децата в реално време. Системата, с която работим предоставя максимална сигурност. Достъп имат само оторизираните от нас потребители, а записи не се съхраняват от съображение за сигурност.
За повече информация и огледи не се колебайте да се свържете с нас
Карта
СНИМКИ (6)