Всички детски градини


Детски градини.com
(more info)
Детски градини.com :)

Частна детска градина GROWERS

Адрес
ул. “Ст. Л. Костов” №28, София
Уеб сайт
Вид
Частна
Директор
Йоана Маринова
Ясла
  • Налична група/и за ясла
‘GROWERS’, или “Растеж”, е детска градина с природосъобразна среда, която е в постоянен процес на развитие, с предразполагаща атмосфера и възможност за пряко участие на родителите в учебния процес. Заедно – родители и учители – изграждаме стабилни основи за бъдещето на децата.
GROWERS сме, както ние – възрастните, които се грижат за децата и им помагат да пораснат здрави, умни, способни и достойни хора, така и самите деца, които растат с часове и попиват като гъбки всяко ново знание.

Всички заедно – малки и големи учим един от друг и се стараем да бъдем все по-добри и способни всеки ден!
Помагаме на децата да растат свободни и щастливи, да изразяват себе си, да бъдат самостоятелни и самоинициативни.
Откриваме и подкрепяме талантите и индивидуалността на децата, учим ги през играта и чрез преживяване, стимулираме неограничените им възможности за развитие и за усвояване на нови знания и умения, насърчаваме любопитството, творческия потенциал и изобретателност, интереса към изкуствата, любовта към природата…

Уважаваме личността на всяко дете, съдействаме да се развива според собствения си темп, особености на характера и интереси.
С радост съдействаме на родителите за изграждането на качества в най-интензивните години на съзряване за техните деца. Мечтаем да превърнем GROWERS в растяща общност, сътрудничеща си за развитието, както на децата, така и на възрастните в нея.
ЧДГ GROWERS се реализира с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд“ по проект: “Частна детска градина за деца от три годишна възраст до постъпването им в първи клас“
…а вече и с яслена група!
Карта
СНИМКИ (5)